Toptash Trail

Опис на патеката Momata Rock Trail 10 е кратка по должина планинска трка со средно тежок технички профил на патеката која се движи по ниските делови од Селечка Планина, во…

Comments Off on Toptash Trail

Momata Rock Trail

Опис на патеката Momata Rock Trail 20 е планинска трка со динамичен интензитет, пред сè поради својата должина од 20 километри, и релативно предизвикувачки висински профил со вкупна позитивна надморска…

Comments Off on Momata Rock Trail

Momata Rock Marathon

Опис на патеката Momata Rock Trail Marathon е планинска трка со должина од 40 километри и позитивна искачувачка денивелација од 2.300 метри позитивна денивелација. Рутата се движи по целосната северо-западна…

Comments Off on Momata Rock Marathon
Затвори