Momata Rock Marathon

Опис на патеката Momata Rock Trail Marathon е планинска трка со должина од 40 километри и позитивна искачувачка денивелација од 2.300 метри позитивна денивелација. Рутата се движи по целосната северо-западна…

Comments Off on Momata Rock Marathon
  • 1
  • 2
Затвори