Momata Rock Trail 2020

Опис на патеката Momata Rock Trail 20 е планинска трка со динамичен интензитет, пред сè поради својата должина од 20 километри, и релативно предизвикувачки висински профил со вкупна позитивна надморска…

Comments Off on Momata Rock Trail 2020

Toptash Trail

Опис на патеката Momata Rock Trail 10 е кратка по должина планинска трка со средно тежок технички профил на патеката која се движи по ниските делови од Селечка Планина, во…

Comments Off on Toptash Trail

Momata Rock Trail

Опис на патеката Momata Rock Trail 20 е планинска трка со динамичен интензитет, пред сè поради својата должина од 20 километри, и релативно предизвикувачки висински профил со вкупна позитивна надморска…

Comments Off on Momata Rock Trail
  • 1
  • 2
Затвори